טורטיות פשתן וצ׳יה בתוספת ממרח טחינה כורכום שמכינים בכמה דקות מהירות והן סופר מפנקות 😍
מתכון וצילומים : אסי רוז
מרכיבים ל-15 טורטיות קטנות ומשביעות:
- כוס וחצי זרעי פשתן טחונים
- חצי כוס זרעי צ׳יה טחונים
- כוס ורבע מים חמימים
- כפית שטוחה של מלח
מרכיבים לטחינה כורכום:
- טחינה גולמית
- מעט מלח
- אבקת תבלין כורכום
- מיץ לימון
- מים / מי סודה לשתייה
- כורכום ליפוזומלי של אקוסאפ
אופן הכנה:
לטורטיות:
- את זרעי הפשתן והצ׳יה נטחן לתערובת פירורית אחידה. (אפשר לעשות את זה בכל בלנדר שייק או מטחנת תבלינים/קפה)
- בקערה גדולה נערבב את המים עם המלח ונוסיף בהדרגה את זרעי הפשתן והצ׳יה שטחנו תוך כדי ערבוב עד שנקבל גוש בצק. נניח לגוש הבצק שלנו לנוח למספר דקות
- נחתוך את הבצק לחתיכות קטנות שניצור מהן כדורים קטנים, את הכדורים נרדד בין שני ניירות אפיה לטורטייה בעובי דק ואחיד
- את הטורטיות נכין על מחבת חמה מאוד משני צדדיהן ונשמור אותן בקופסא אטומה
את הטורטיות אפשר לשמור במקרר למשך שבוע או במקפיא עם נייר אפיה בין כל טורטייה למשך חודשיים.
לטחינה כורכום:
- ערבבו טחינה גולמית עם מעט מלח, אבקת תבלין כורכום, מיץ לימון ומים או מי סודה לשתיה.
כשמקבלים את המרקם הרצוי של הטחינה מוסיפים את מנת הכורכום של אקוסאפ ומערבבים אותה אל תוך הטחינה.
חשוב לשמור את הטחינה בקירור.תהנו 🤩
-
כורכום ליפוזומלי – LIPO TURMERIC
משלוח מבוקר לשמירה על טריות המוצרים משלוח מהיר עד הבית ללא עלות הטבה בלעדית! בקניה של 2 מוצרים ומעלה מקבלים…