סלט כרובית עם ויניגרט מנצח שגורם לו להיות מנה של מסעדה 🤩
אל הויניגרט שלי אני מוסיפה את הכורכום הליפוזומלי של אקוסאפ שמעבר לצבע הבוהק והיפה ולטעם המדהים שלו הוא גם מאוד משמעותי עבור גופנו.
הוא מחזק את מערכת החיסון, מפחית לחץ ומסייע בהמון תהליכים משמעותיים ויומיומיים. ומעל הכל, הוא נספג בקלות ובעל זמינות ביולוגית מדהימה לגופנו ❤️
מתכון וצילומים : אסי רוז
מרכיבים (עבור מנת סלט זוגית):
- כרובית שלמה בינונית-גדולה
- תפוח ירוק או כל פרי נגיס שאוהבות
- חופן עלי פטרוזיליה (אפשר גם שילוב של פטרוזיליה וכוסברה)
- גבעול בצל ירוק / בצל סגול קטן
- חופן עלי נענע
- רבע כוס צימוקים שחורים/לבנים או חמוציות או תמרים קצוצים גס
- שליש כוס פרוסות שקדים קלויים
מרכיבים עבור רוטב הויניגרט:
- רבע כוס טחינה גולמית (אפשר גם חמאת בוטנים לטעמי גרסת הטחינה מנצחת)• ארבע כפות מים
- מעט גרידת לימון (לא חובה)
- מיץ לימון לפי טעמכם האישי
- חצי כפית מלח
- חצי כפית דבש / סירופ מייפל
- אפשר להוסיף שום כתוש או באבקה
- מנה יומית של תוסף הכורכום המושלם של אקוסאפ
אופן ההכנה:
נחמם תנור ל 200 מעלות עדיף במצב טורבו.
את הכרובית נחתוך לפרחים ונפזר אותם על תבנית האפייה עם נייר אפיה ומעט שמן זית בשכבה אחת אחידה.
נפזר מעליה קורט נדיב של מלח, נניח מעל הכל נייר אפייה (ללא איטום שלו) ונכניס לאפייה של 20 דקות, נסיר את נייר האפייה ונאפה עוד עשר דקות בחלק העליון של התנור עד שהכרובית מעט משתזפת.
נוציא את הכרובית ונצנן אותה בצד.
נקצוץ את הירק והבצל, נחתוך את התפוח לקוביות קטנות, ונתחיל בהכנת הויניגרט.
נכניס את כל המרכיבים אל קערה נוחה לערבוב ונערבב אותם עד לקבלת רוטב אחיד.
נטעם אותו ונתקן טעמים במידת הצורך הרוטב צריך להיות מעט עוקצני וטיפה יותר מלוח וחמצמץ עבורכן כי הוא הולך להתערבב עם המון מרכיבים שיאזנו את טעמו העז.
נעביר אל קערה רחבה את הכרובית האפויה ונזלף מעליה מעט מהויניגרט שהכנו, נערבב הכל היטב עד שכל חלקי הכרובית מצופים ברוטב המושלם הזה.
נוסיף את כל התוספות נערבב שוב ונעביר לצלחת הגשה יפה, נפזר עוד קצת שקדים קלויים ועלי נענע מעל הכל ונגיש אל השולחן.
כולם יתמוגגו ולא יאמינו למרכיבי הביס המושלם שהוגש להם❤️
-
כורכום ליפוזומלי – LIPO TURMERIC
משלוח מבוקר לשמירה על טריות המוצרים משלוח מהיר עד הבית ללא עלות הטבה בלעדית! בקניה של 2 מוצרים ומעלה מקבלים…