יש פה ביס שברגע שתפגשו אותו תתאהבו,
פאדג׳ שוקולד עם נגיעות הדרים נפלאות הוא הפינוק החדש שלנו.
מכינים אותו במהירות,
הוא ישמח אותנו בכל שעה ביום,
הוא ירגש אותנו בהמון רגעים משמחים,
והוא בול מה שתרצו ברגע של דיגדוג בבטן.
תוספת הויטמין הופכת אותו מטוב מאוד למצוין וסופר עוצמתי.
השילוב כל כך נפלא ונעים שאי אפשר לוותר עליו , תהנו 🙂
מתכון וצילומים : אסי רוז
מתאים לתבנית בגודל 20*20 ס”מ
מרכיבים:
לפאדג’:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 3/4 כוס טחינה גולמית
- קורט נדיב של מלח
לתמצית הוויטמין C:
- 3 כפות טחינה גולמית
- 2 מנות ויטמין C של אקוסאפ (מנה: 5 מ”ל)
- תפוז
אופן ההכנה:
- נכניס למיקרו קערה עם שברי שוקולד מריר, לפולסים של עד 30 שניות
- כשנקבל שוקולד חלק ויפה, נוסיף את הטחינה הגולמית והמלח ונערבב עד שנקבל בלילה אחידה
- נעביר את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ונניח לבלילת השוקולד להתקרר עד טמפ’ החדר
- בינתיים נעבור להכנת תמצית ויטמין C. נערבב היטב בקערה טחינה גולמית יחד עם ויטמין C
- נזלף את הטחינה שעירבבנו יחד עם הויטמין C שהכנו מעל תבנית השוקולד ובעזרת קיסם ניצור מערבולות
- נגרד בפומפייה את התפוז מעל הכל ונקרר במקרר למשך 3 שעות לפחות
- נוציא לאחר הקירור, נחתוך לקוביות ונזלול בהנאה ❤️