קבלו גרסה בריאה ועוצמתית יותר לכריך השוקולד של יום שישי 😍
מתכון וצילומים : אסי רוז
מרכיבים:
מתאים לצנצנת של 250 מ״ל (6-8 מנות)
• חצי כוס ממרח שקדים (אפשר להמיר בכל ממרח אגוזים או זרעים שאוהבים)
• רבע כוס סירופ מייפל או כל ממתיק נוזלי אחר.
• קורט פיצקי של מלח
• שלוש כפות אבקת קקאו
• אם רוצים מרקם פחות סמיך נוסיף כף או שתיים של חלב צמחי.
• התוספת של הויטמין C הליפוזמלי של אקוסאפ, ניתן להוסיף לכל הממרח כ4-6 מנות ויטמין או להוסיף לכמות קטנה של ממרח בכל שימוש מנת ויטמין אחת.
אופן ההכנה:
נכניס אל קערה את ממרח השקדים, הסירופ מייפל והמלח נערבב ונוסיף את אבקת הקקאו ונערבב שוב.
זה השלב לבחור את המרקם האהוב עליכם.
אם תרצו מרקם פחות סמיך הוסיפו כף חלב צמחי וערבבו אותה בממרח, אם תרצו אותו יותר דליל הוסיפו עוד קצת חלב וערבבו עד להגעה למרקם הרצוי.
בשלב הזה נוסיף את הויטמין C, אפשר להוסיף אותו לכל הממרח או למנה אחת מהממרח כמות הויטמין תהיה בהתאמה לכמות המנות שהכנתן.
נמרח את הממרח שוקולד על פרוסת הלחם ונסגור את הכריך, נחתוך אותו לרבעים ונסדר בקופסאת האוכל לצד ירקות ופירות טריים.
את ממרח השוקולד שנשאר נאחסן בצנצנת או קופסא אטומה במקרר ונהנה משבוע של ביסים שוקולדיים וטובים.
אפשר למרוח את הממרח בכל כריך שאוהבים או להגיש אותו לצד פירות טריים חתוכים.
-
ויטמין C ליפוזומלי 250 מ”ל
משלוח מבוקר לשמירה על טריות המוצרים משלוח מהיר עד הבית ללא עלות הטבה בלעדית! בקניה של 2 מוצרים ומעלה מקבלים…